Wie haar erotische boek Kamer 303 leest, kan zich niet voorstellen dat Claudia Schoemacher ooit géén zin in seks zou hebben. Maar toch raakte de vrouw van de bekende cosmetisch arts Robert haar lust kwijt. Claudia vertelt aan Story hoe dat kwam én hoe ze dat oploste…

In haar erotische boek Kamer 303 is Claudia Schoemacher (48) bijzonder openhartig over haar vroegere seksuele belevenissen. Zo verhaalt ze over spannende avonturen met – onder anderen – een getrouwde BN’er die hield van stevige SM-seks. Tijdens het schrijven kon ze zichzelf echter maar nauwelijks iets bij die gebeurtenissen voorstellen. ‘Ik moest nog drie hoofdstukken schrijven toen ik ineens aseksueel werd,’ bekent Claudia aan Story.

Article continues after the ad

‘Ik was vlak daarvoor onverwacht in de overgang geraakt. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je geen zin meer in seks hebt. Sommige vrouwen worden juist bijzonder wellustig. Maar ík werd dus aseksueel. Ik was op dat moment 43 jaar, stond nog midden in het leven en had de overgang absoluut niet zien aankomen. Ik had er wel het een en ander over gelezen en ik denk dat ik zo vroeg in de overgang kwam, doordat ik een zwaar leven achter de rug heb. Ik heb roofbouw op mezelf gepleegd.’ De overgang kwam voor Claudia precies op het verkeerde moment. ‘Ik dacht echt even: Wat moet ik nu? Het is toch wel een probleempje als je bezig bent met een erotisch boek en ineens helemaal geen zin in seks hebt. Sommige standjes die Robert en ik in de slaapkamer hadden gedaan, kon ik me niet meer herinneren of precies genoeg omschrijven. Dat moet natuur-lijk anatomisch wel allemaal kloppen. Daarom zijn we die dingen samen gaan naspelen. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 27 ligt nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP