Wie haar erotische boek Kamer 303 leest, kan zich niet voorstellen dat Claudia Schoemacher ooit géén zin in seks zou hebben. Maar toch raakte de vrouw van de bekende cosmetisch arts Robert haar lust kwijt. Claudia vertelt aan Story hoe dat kwam én hoe ze dat oploste…

In haar erotische boek Kamer 303 is Claudia Schoemacher (48) bijzonder openhartig over haar vroegere seksuele belevenissen. Zo verhaalt ze over spannende avonturen met – onder anderen – een getrouwde BN’er die hield van stevige SM-seks. Tijdens het schrijven kon ze zichzelf echter maar nauwelijks iets bij die gebeurtenissen voorstellen. ‘Ik moest nog drie hoofdstukken schrijven toen ik ineens aseksueel werd,’ bekent Claudia aan Story.

‘Ik was vlak daarvoor onverwacht in de overgang geraakt. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je geen zin meer in seks hebt. Sommige vrouwen worden juist bijzonder wellustig. Maar ík werd dus aseksueel. Ik was op dat moment 43 jaar, stond nog midden in het leven en had de overgang absoluut niet zien aankomen. Ik had er wel het een en ander over gelezen en ik denk dat ik zo vroeg in de overgang kwam, doordat ik een zwaar leven achter de rug heb. Ik heb roofbouw op mezelf gepleegd.’ De overgang kwam voor Claudia precies op het verkeerde moment. ‘Ik dacht echt even: Wat moet ik nu? Het is toch wel een probleempje als je bezig bent met een erotisch boek en ineens helemaal geen zin in seks hebt. Sommige standjes die Robert en ik in de slaapkamer hadden gedaan, kon ik me niet meer herinneren of precies genoeg omschrijven. Dat moet natuur-lijk anatomisch wel allemaal kloppen. Daarom zijn we die dingen samen gaan naspelen. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 27 ligt nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP