André Hazes (27) mag dan wel een mediapauze in hebben gelast, zijn vriendin Sarah van Soelen (25) geeft graag een inkijkje in haar leven. En dat blijkt een schot in de roos: de twee gaan op een ultiem romantische date samen.

'L♥️VE', schrijft Sarah slechts bij de kiekjes. Met rozenblaadjes op het bed en een overheerlijk diner, kan het niet anders dan dat dit een gezellige avond is geweest!

Tekst gaat verder onder de post.

André heeft geleerd van de periode waarin hij in de lampen hing, iets te diep in het glaasje keek en diep in de nacht thuis kwam na een feestje. De zanger verklaarde eerder deze week zijn wilde haren nu wel kwijt te zijn. 'Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje', schreef André in zijn column voor Veronica Superguide.

Article continues after the ad

Zo snel mogelijk naar huis

Zeker ook nu de zanger helemaal hoteldebotel is, wil hij zo snel mogelijk naar huis na een optreden. 'Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken.'

'Arme Sarah'

Je zou denken dat André dan van de rust houdt, maar niets is minder waar. 'Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.