Een strakblauwe lucht, een parelwit strand en een azuurblauwe zee... dit is elke zomer het tropische decor van Sylvie Meis’ jaarlijkse fotomoment, waarbij ze graag maar weer eens haar afgetrainde en gebronsde lichaam, gehuld in een sexy bikini, toont. Ook nu vertoeft Sylvie (44) in Saint-Tropez.

Volgens criticasters gebruikt Sylvie deze hotspot niet alleen om van haar vakantie te genieten, maar vooral ook om de wereld te bewijzen hoe gelukkig ze met haar geliefde is.

Gelukkig

En ondanks dat er geregeld verhalen opduiken dat Sylvie’s huwelijk met de Duitse kunstenaar zijn langste tijd heeft gehad, lijkt Sylvie toch oprecht gelukkig te zijn met hem! Dat geldt ook voor haar zoon Damián (16), die smoorverliefd is op de Deense Laerke.

Schoondochter

Moeder Sylvie, die haar zoon en schoondochter meenam naar Saint-Tropez, is in haar nopjes met de relatie. ‘Ik hou van de liefde en ik gun mijn zoon dit ook van harte', vertelde ze onlangs in het Duitse programma Ein Promi ein Joker. ‘En zolang ze goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig.’ 

Article continues after the ad

 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.