Sander van Betten, de ex van Erica Meiland, gaf kritiek op de deelnemers van De Alleskunner Vips. De vriendin van Luca Borsato doet mee aan het programma en deelt een flinke sneer uit naar de 'detective'. 

Op de persfoto van het programma zien we alle deelnemers die meedoen aan het nieuwe programma. Onder andere Josje Huisman, Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras doen mee. Privédetective Sander van Betten reageert op het kiekje: 'Ik ken er geen eentje', zegt hij. 

'Ik had meer verwacht van een detective'

De vriendin van Borsato pakt 'm terug en zegt: 'Ik had meer verwacht van een detective'. Luca vindt het een geniale reactie en reageert daarop met 'HAHA'. 

De Alleskunner Vips

In De Alleskunner Vips moeten de 68 kandidaten de meest spraakmakende en hilarische spellen spelen uit de afgelopen drie seizoenen. Van een bierpul schuiven, tot een rietjestoren bouwen en het schoolexamen. De eenvoudige opdrachten zijn moeilijker dan gedacht door de tijdsdruk. Het derde seizoen bekijk je vanaf 3 september om 21:30 uur op SBS6. 

Article continues after the ad

Relatie met Sander van Betten

Het is niet duidelijk of Sander van Betten en Erica Meiland nou echt een relatie hadden. Sander zegt namelijk van wel en Erica ontkent dat er een relatie is geweest. In maart vertelde de privédetective dat hij honderden mails, appjes en foto's aan bewijs heeft. Deze zou hij met liefde op het internet delen. Erica schreef in haar biografie het geen relatie te noemen als je alleen een paar keer met iemand gewandeld hebt en 'nooit ook maar een keer hebt gezoend'. Ook noemde ze Sander een 'oud opaatje'. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.