Jennifer Aniston mocht kortgeleden dan nog beweren dat Justin Theroux haar droomman was, inmiddels is hun scheiding een feit. En dat verbaast insiders niet. ‘Hun huwelijk was gedoemd te mislukken.’ 

Ik mag mezelf gelukkig prijzen, want Justin is de grappigste persoon die ik ooit heb ontmoet. We maken elkaar erg aan het lachen... Ik zit nu lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren,’ vertelde Jennifer Aniston (49) nog niet zo lang geleden. Acteur Justin Theroux (46), met wie ze in 2015 trouwde, maakte Jennifer zielsgelukkig. En dat was meer dan welkom na alle liefdesellende... Haar eerste serieuze relatie, met acteur Daniel McDonald, strandde na vijf jaar. Niet veel later ontmoette Jennifer Brad Pitt, met wie ze in de zomer van 2000 dolgelukkig voor het altaar stond. Maar na vijf jaar kwam aan het huwelijksgeluk een einde, toen Brad op de filmset van Mr. en Mrs. Smith viel voor de charmes van zijn tegenspeelster Angelina Jolie, met wie hij verder wilde.

Lees meer over de huwelijken van Jennifer Aniston in Story editie 9. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Rob Latour | Variety/REX | Shutterstock 

 

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)