Zijn tijd als NOS-correspondent in Duitsland verliep voor Jeroen Wollaars totaal anders dan hij had verwacht. In plaats van in Berlijn samen met zijn vrouw een nieuw leven te starten, begon hij aan een vrijgezellenleven! Al snel kwam de liefde echter weer op zijn pad…

Ruim drieënhalf jaar kwam correspondent Jeroen Wollaars (40) enkel in beeld als er iets loos was in Duitsland, maar inmiddels is hij een van de vaste gezichten van de dagelijkse actualiteitenrubriek Nieuwsuur. Een felbegeerde tv-baan die voor Jeroen als geroepen kwam, zeker nadat hij zijn toekomstdroom in Duitsland zag instorten. Toen hij in 2015 naar onze oosterburen vertrok, was het de bedoeling dat zijn echtgenote hem weldra zou volgen.

'We gingen uit elkaar'

Het liep echter anders. ‘Mijn ex-vrouw is tijdens mijn correspondentschap het grootste deel van de tijd in Nederland blijven wonen,’ vertelt Jeroen in Volkskrant Magazine. ‘Het plan was om samen in Berlijn te gaan wonen, maar dat gebeurde niet, en toen gingen we uit elkaar. De redenen ga ik niet vertellen. Mensen scheiden weleens.’ Maar inmiddels schijnt voor hem weer de zon, mede dankzij de vijf jaar jongere schrijfster Hannah van Wieringen, met wie Jeroen ook al samenwoont. Tegenwoordig staat Jeroen vol zelfvertrouwen in het leven, maar dat is niet altijd zo geweest.

Het hele artikel lees je in Story 39. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: