Hij won het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt, krijgt van alle kanten aanbiedingen en heeft zijn eigen kookboek uitgebracht. Toch is het leven van Hans Spitsbaard niet alleen maar een successtory. Voor het eerst heeft hij openlijk gesproken over de moeilijke situatie bij hem thuis. 

Vrijwel emotieloos doorstond hij alle selectieprocedures. Hij erkent dat dat zijn karakter is. ‘Bij mij zie je helemaal niets. Ik keer in mijzelf. Bij stress krijg ik een soort hyperfocus.’ Of dat komt door zijn jeugd, weet hij niet. De scheiding van zijn ouders is wel de reden waarom hij al jaren bij zijn oma in Houten woont. Zijn vader en moeder gingen uit elkaar toen hij zes was en dat verliep niet heel gemakkelijk. In het interview met het NRC vertelt Hans dat hij bij zijn moeder twee halfzussen van in de dertig heeft en dat hij er bij zijn vader nog twee halfbroertjes bij kreeg. ‘Mensen zeggen dat ik een oude ziel heb. Dat klopt ook wel. Zo leuk was het allemaal niet. Ik heb snel volwassen moeten worden.’

Moeilijke situatie

Het is voor het eerst dat Hans zo openlijk praat over de moeilijke situatie bij hem thuis. Vorig jaar deden al geruchten de ronde dat de ruzie tussen zijn ouders de reden was dat hij al jaren bij zijn oma woonde. Hans zei toen zelf dat dit was vanwege de reisafstand naar zijn hbo-studie in Den Bosch. Maar een snel rekensommetje leerde dat dit slechts twintig kilometer scheelde. Nu blijkt dat Hans niet heeft willen kiezen tussen zijn vader en moeder en daarom bij zijn oma introk. Een keuze die zijn vader altijd heeft gerespecteerd. Hij was er vorig jaar in de finale bij, toen Hans tot winnaar werd uitgeroepen. Zijn moeder, volgens insiders, niet. Ook in zijn eigen relaties zouden de gevolgen van de scheiding voelbaar zijn. Dat ouders hem nu als de ideale schoonzoon zien, verbaast hem dan ook. 

Lees het hele artikel in Story editie 11. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: © Roland J Reinders / MAX | Bron: NRC

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders