Bibi en Waylon

Met twee ouders als muzikant kan het niet anders dat je iets van muzikale genen meekrijgt. Daar zorgen Waylon en Bibi wel voor! Het stel brengt hun 1-jarige dochtertje wat kennis bij.

In het huis van Waylon en Bibi hangt een gigantische poster van hun muzikale helden: The Beatles. De iconische muziek wordt de kleine Teddy met de paplepel ingegoten. De vlogger test de kennis van haar dochtertje, dat ondertussen met een mini-drumstel bezig is, en vraagt: 'Ted, wie zijn dat?' Het meisje antwoordt 'papa', waarna Waylon haar 'The Beatles' toefluistert. Dat Teddy het vervolgens uitspreekt als de 'Boetels', maakt de trotse ouders helemaal niet uit.

Eerste kindje

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie.

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. 'Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.