Voetballer Frenkie de Jong is nog altijd gelukkig met zijn eerste liefde, Mikky Kiemeney. Vandaag blikt de voetbalvrouw terug op hun eerste vakantie samen.

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat Frenkie en Mikky voor het eerst samen op vakantie gingen. Ze blikt terug met een foto uit de oude doos. '22 juni 2015, onze eerste vakantie samen,' schrijft ze bij het kiekje. Het stel heeft zichtbaar van het zonovergoten weer genoten in de Spaanse badplaats Platja d'Aro. Mikky's volgers smelten van de schattige foto. 'OMG dit is lief!', reageert Gwen van Poorten. '❤️👵🏼👴🏼,' grapt Frenkie. 

Middelbare school

Frenkie de Jong vertrok voor een bedrag van minimaal 75 miljoen euro van Ajax naar FC Barcelona. Vriendin Mikky Kiemeney kan daardoor een luxeleven leiden waar menig voetbalvrouw jaloers op zal zijn. Maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Yolanthe en Sylvie liet Mikky haar oog al op haar voetballer vallen vóórdat hij furore maakte bij de grote clubs. ‘Ik heb Frenkie op de middelbare school in Tilburg leren kennen,’ vertelde Mikky vorig jaar in een interview op de website van mannenblad FHM. Op dat moment voetbalde Frenkie in de jeugdopleiding van het Tilburgse Willem II en stond Mikky bekend als een talentvolle hockeyster. 

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.