Wesley Sneijder geridderd

Wat heeft zich daadwerkelijk afgespeeld tijdens hun huwelijk? En wát leidde tot een echtscheiding tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder? Yolanthe wil absoluut voorkomen dat alle dirty details van hun liefdesleven naar buiten worden gebracht. Maar Wesley blijkt niet langer te willen zwijgen!

Zijn biografie geschreven door Kees Jansma komt er namelijk definitief, zo laat hij weten aan Shownieuws. 'Het contract voor een Sneijder-Jansma boek is getekend. In december gaan we beginnen en dan moet het in mei af zijn.'

Article continues after the ad

Vrienden

Dat het Kees Jansma is die Wesley’s verhaal gaat optekenen, is geen toeval. Wesley en hij zijn al jaren goed bevriend. Die band ontstond in de jaren dat Wesley als voetballer actief was voor het Nederlands Elftal en Kees daar werkzaam was als perschef. De twee hadden zelfs een ochtendritueel waarbij Wesley ’s ochtends om half acht steevast Kees belde en zei: Kom op kale badmuts, tijd voor koffie!

Yolanthe

Kees gaf eerder al eens aan dat ze tijdens die kopjes koffie soms over voetbal praatten, maar veel vaker over persoonlijke zaken. En dat laatste zal Kees zeer goed van pas komen bij het schrijven van het boek waar menig voetbalfan reikhalzend naar uitkijkt. Wesley’s ex-vrouw Yolanthe Cabau zal echter minder enthousiast zijn. Mogelijk huivert ze al bij het vooruitzicht dat al haar geheimen straks op straat liggen, ook nog eens opgetekend uit Wesley’s mond! Met name de gebeurtenissen die de aanleiding vormden tot hun scheiding zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen. Een scheiding die, ondanks Wesley’s eerder gekoesterde hoop op een verzoening, inmiddels definitief lijkt.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.