David (47) en Victoria (48) Beckham vieren vakantie in Saint-Tropez, de mondaine havenplaats en het trefpunt van de beau monde aan de Franse Côte d’Azur, en de twee ogen verliefder dan ooit. Zoons Romeo (19) en Cruz (17) en dochter Harper (11) delen ook mee in de vakantievreugde. Maar waar is oudste zoon Brooklyn (22)?

 

Volgens bronnen zou Victoria bonje hebben met haar kersverse schoondochter. Afgelopen april trouwde Brooklyn met het 27-jarige model Nicola Peltz. Aanvankelijk leken Victoria en Nicola het prima met elkaar te kunnen vinden, maar sinds de bruiloft zou het rommelen tussen de twee. ‘De Beckhams hadden het gevoel dat zij nauwelijks een rol speelden op het huwelijk. Nicola’s familie leek voortdurend op de voorgrond te treden en dat zou met name Victoria een doorn in het oog zijn geweest,’ vertelt een insider aan de Daily Mail. ‘Kort na de Grote Dag is het contact serieus bekoeld, en Victoria heeft al twee maanden geen enkele post van Nicola op Instagram meer geliked, terwijl ze dat daarvoor juist gretig deed. 

Oogappel

Op haar beurt is Nicola sinds de bruiloft ook spaarzaam in haar likes op de Instagram van haar schoonmoeder. Er is afstand ontstaan tussen Brooklyn en Nicola en de Beckhams. Het zou Victoria enorm storen dat de familie van Nicola Brooklyn helemaal inpakt, en dat terwijl hij altijd haar oogappel was.’ David zou het volgens de bron allemaal niet zo hoog opnemen, maar wil zijn echtgenote niet afvallen. ‘Hij kiest duidelijk Victoria’s kant.’

Article continues after the ad
 

 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.