SBS6 komt vermoedelijk met een nieuw dagelijks spelprogramma. Een woordvoerder van Talpa heeft een bericht hierover op de website van de zender bevestigd.

Er worden kandidaten gezocht. Maar de zegsvrouw kan niet melden hoe het programma heet, wat voor de kennis de kandidaten in huis moeten hebben en op welke termijn de quiz in productie moet worden genomen. 'We zitten nog erg in de verkennende fase', legt ze uit. 'We ontwikkelen doorlopend dit soort ideeën. Een groot deel daarvan komt uiteindelijk niet op televisie.'

Article continues after the ad

Tweede vaste spelprogramma

Het zou na Lingo het tweede vaste spelprogramma in de programmering van SBS6 zijn. Het oude NPO-succesnummer werd eerder dit jaar nieuw leven ingeblazen door Talpa. Er kijken nu dagelijks zo’n 600.000 mensen naar; hiermee heeft presentator Jan Versteegh een vast plekje hoog in de dagelijkse kijkcijferlijst.

Utopia

Mogelijk zoekt Talpa een vervangend programma voor Utopia, dat nu dagelijks om zes uur op SBS te zien is. Het real life-programma houdt begin januari op te bestaan. Ook deze suggestie kan de woordvoerder van Talpa bevestigen noch ontkennen.

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.