SBS zoekt momenteel een nieuwe plek in het uitzendschema voor de realitysoap De Scheetjes: Bouwen op Bonaire, die sinds 6 januari wordt uitgezonden op het oude tijdslot van Chateau Meiland. Dat laat een woordvoerder van Talpa donderdag weten na eerdere berichtgeving.

Het entertainmentprogramma meldt dat de realityserie per direct uit de programmering van SBS wordt geschrapt, maar Talpa laat weten dat dit niet het geval is. 'Helaas is gebleken dat er onvoldoende belangstelling is voor de avonturen van Hans en Karin op het tijdslot waar ze voorheen stonden', meldt de zender. 'De kijkcijfers waren lager dan gehoopt. We zijn aan het kijken of we een andere plek voor ze kunnen vinden.'

Article continues after the ad

Tijdstip

Binnenkort wordt bekendgemaakt op welke dag en welk tijdstip De Scheetjes zal worden uitgezonden. De recentste uitzending van het programma, dat nu nog wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien is, werd bekeken door 347.000 mensen.

Ik Vertrek

De realityserie draait om Karin en Hans ten Böhmer, die bekend werden dankzij hun deelname aan Ik Vertrek. In het najaar van 2018 was in dat programma te zien dat het stel naar Bonaire vertrok om een adventuregolfbaan op te zetten. Voor het SBS-programma proberen ze naast de golfbaan een resort in country-and-westernstijl te bouwen.

Door: NU.nl | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.