De liefde tussen Dave Roelvink en zijn hagelwitte gebit is snel over: hij gaat zijn tanden weer geler laten maken.

Zo laat de realityster maandag via zijn stories op Instagram weten.

Article continues after the ad

Gele tanden

'Ik ga naar de tandarts om mijn tanden geler te laten maken', schaterlacht Roelvink, terwijl hij zonder mondkapje naast iemand in de auto zit. 'Dit is too much!'

Witter dan wit

Roelvink reisde in de zomer naar Turkije om zijn tanden bij te laten slijpen en zogenoemde facings te nemen. De zoon van zanger Dries Roelvink plaatste vervolgens op Instagram een foto van een stukje tand dat afgebroken was na deze behandeling.

Geen quarantaine

Bovendien moest Roelvink twee weken in quarantaine na zijn reis naar Turkije in de coronaperiode. Maar hij hield zich niet aan deze richtlijnen; binnen twee dagen plaatste hij alweer selfies terwijl hij op een boot zat.

Kost veel geld

De Associatie Nederlandse Tandartsen had ook flinke kritiek op de actie van de realityster. Volgens een woordvoerder van de tandartsenbond zal het model de rest van zijn leven extra kosten blijven maken voor zijn actie.

Relschoppers

Roelvink is veel in het nieuws de laatste tijd. Zo kwam hij negatief in het nieuws omdat hij de verslaggever uithing tijdens heftige rellen in Amsterdam. Hij stond met een fake perskaart tussen de relschoppers. Na gedoe in de media stopt hij met verslaggeving.

Negatieve aandacht

'Ik ben dit begonnen omdat ik het leuk vond om te doen en omdat jullie er heel leuk op reageerden, maar ik krijg er zo veel negatieve aandacht van, daar heb ik zelf geen trek in en zit ik niet op te wachten. Het is een hele moeilijke tijd, het is moeilijk genoeg voor iedereen. Dus helaas ben ik er niet meer bij als reporter.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.