Over twee jaar hopen Serge en Saskia hun vijftigjarig huwelijksjubileum te vieren. Niet alleen een unicum in de showbizz, maar ook een bijzonderheid voor echtelieden die óók samenwerken. In een openhartig interview vertelt Saskia alles over hun leven met elkaar en waarom ze weigerde Serge los te laten. 

Geen groot geheim
Als ze een formule hadden waarmee ze het voor elkaar hadden gekregen om al bijna vijftig jaar gelukkig getrouwd te zijn, zouden er vast heel wat showbizzkoppels bij Saskia (70) en Serge (72) - in hun paspoort Trudy en Ruud Schaap - te rade gaan. Maar die hebben ze niet, vertelt Saskia aan Story. 'Er zit geen groot geheim achter, het is heel simpel. het is een kwestie van respect voor elkaar hebben. Je moet geven en nemen en elkaar vooral  niet willen veranderen. Destijds ben ik verliefd geworden op Serge om wie hij toen was. Hij is nog altijd diezelfde man, alleen dan vijftig jaar ouder.'

Vertrouwen
'Wij hebben heel veel vertrouwen in elkaar. Dit vak staat bol van de verleidingen. Maar bij ons was het: Samen uit, samen thuis. Niemand kon tussen ons komen.' Toch is dat wel geprobeerd. 'Ik heb aanbiedingen van platenmaatschappijen gekregen om alleen verder te gaan,' bekent Saskia. 'Er zou een prachtige solocarrière voor mij in het verschiet liggen. Maar daar ben ik nooit op ingegaan. Ik wilde niet van Serge gescheiden worden. Ik heb hem nodig, net zoals hij mij nodig heeft. Wij versterken elkaar. En altijd waren er toch weer mensen die dachten dat ze ons uit elkaar konden halen, maar dat lukte niet.'

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld Peter Smulders: 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders