Sarah van Soelen is alleen zonder haar grote liefde André Hazes naar Spanje vertrokken. Niet omdat ze elkaar zat zijn, maar omdat ze even rust nodig heeft.

Dus ook niet omdat ze vervallen is in haar oude patroon, zoals het gerucht ging.

Article continues after the ad

'Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed', aldus haar ouders. 'Ze krijgt momenteel in Spanje training zodat zij om kan gaan met alle media-aandacht die haar nieuwe relatie met zich meebrengt.'

Sarah van Soelen

Dat vertelt de familie van Sarah aan Shownieuws. 'Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren', vertelt haar familie aan het programma.

Anders dan Monique

De zanger vertelde in maart dat zijn relatie met Monique, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is. Kort daarna gaf André toe gevoelens voor Sarah te hebben. Volgens Hazes is deze relatie heel anders dan de relatie die hij met Monique had en met wie hij een kind heeft.

Verliefd

Tussen Sarah en André gaat alles heel erg goed. 'André support Sarah volledig, ze zijn stapelgek op elkaar', aldus de familie. Sarah zelf reageert ook op alle berichten in de Nederlandse media. 

'Ik krijg super veel lieve berichten in mijn inbox. Wat een liefde. Zo hoort het te zijn mensen. Met mij gaat het heel goed, en ik laat me zeker niet door iemand beïnvloeden. Ik vind alleen dat dit moet stoppen. Wees lief voor elkaar.'

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.