Sanne Vogel deelt woensdagmiddag verdrietig nieuws met haar volgers. Haar prachtige kat Mien is namelijk overleden. Het beestje werd vijftien jaar oud en de actrice deelt een compilatie met lieve foto's en filmpjes van het beestje. Ook schrijft ze een prachtig eerbetoon aan haar grote 'vriendin' Mien. 

'Onze lieve Mien is gister naar haar grote liefde Meneertje gegaan. 15 jaar was ze bij me, stil, bescheiden, lief, soms lichtelijk opdringerig in haar behoefte boven op me te zitten en mijn billen, benen en rug te masseren met haar nageltjes', begint Sanne haar bericht.

De tekst gaat verder onder de foto.

'We gaan je missen'

Verdrietig genoeg ging het beestje de laatste dagen hard achteruit. 'De dierenarts vertelde me dat het niet meer beter ging worden. Nog maar 2,6 kilo, artrose, pijnstillers, medicijnen voor hoge bloedruk, bronchitis, vermoedelijk een gezwel. Hoe graag we haar ook bij ons wilde houden, het was niet eerlijk geweest. Dag lieve Mien, vriendin, dankjewel voor alle liefde die je ons gegeven hebt. We gaan je missen'. 

Article continues after the ad

Steun van volgers

De reacties op het hartverscheurende nieuws stromen binnen. 'Och wat een verlies! Sterkte', schrijft iemand. 'Oh zo verdrietig. Dat filmpjes met Loewy en Mien is om te huilen. Knuffel voor jullie', zegt een ander. Nog een meelevende volger schrijft: 'Ach lieverdjes. Hartjes voor jullie. Mien was een bofkont met jullie.'

Bron: Instagram Sanne Vogel | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.