Zangeres Sandra Reemer (66) is overleden, dat maakte haar manager vandaag bekend.

 

Begin dit jaar werd bij Sandra borstkanker geconstateerd. Zij werd hiervoor bestraald en kreeg chemotherapie. Ze had al haar activiteiten tot 1 juli stilgelegd om zich te kunnen focussen op haar genezing. Helaas is zij, zoals haar manager vandaag bekend maakte, alsnog overleden aan de gevolgen van haar ziekte. Sandra is 66 jaar oud geworden.

Toen bij Reemer de diagnose borstkanker gesteld werd, kwam dit voor haar aan als een mokerslag. Dit vertelde ze in een interview met De Telegraaf, dat ze eerder dit jaar hield. "Ik had al een paar maanden een knobbeltje, maar bleef er mee rondlopen. Je denkt of hoopt dat het weggaat." Na de diagnose startte Reemer meteen met behandelingen.

Sandra werd in Bandoeng, Indonesië geboren en werd in Nederland als zangeres bekend met het duo Sandra en Andres. Zij heeft ons land meerdere keren vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival.

Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders