De relatie tussen Erica Meiland en privédetective Sander van Betten is helaas alweer voorbij. In Chateau Meiland ontkende Erica plotseling haar relatie en over Sander gewoon een vriend van de familie zijn. Nu blijkt dat van Betten zelf anders over de relatie dacht.

Erica Meiland en Sander van Betten

In de Shownieuws podcast spreken Bart en Petty Brard Sander over zijn liefdesrelatie en vooral de breuk met Erica. De nuchtere detective heeft niets toe te voegen aan het nieuws dat deze week over hem rond ging. Maar als de presentatoren de gevoelens van de twee willen bespreken, vertelt Sander een toch wel heel andere kant van het verhaal. 

Article continues after the ad

Verkering

Sander laat weten dat hij niet met het nieuws van de breuk in zijn maag zit. Patty Brard - die gastpresentatrice is - vraagt zich dan toch af of Erica en hij wel ooit 'verkering' hebben gehad. 'Jazeker', antwoord Sander stellig. Dat schokt Patty en Bart.

Ongeloof

'Daar dacht Erica toch een beetje anders over, aldus een vragende Bart. 'Is dat zo?', vraagt Sander. 'Ik heb het allemaal niet helemaal gevolgd. 'Bart geeft van Betten een beetje meer uitleg. 'Erica vertelt dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie.' Sander reageert daarop: 'Ja het is maar hoe je het bekijkt hé'.

De andere kant van het verhaal

Ook Patty snapt er niet zoveel meer van. 'Jullie waren wel verliefd?' Aan het antwoord van Sander horen we gelijk zijn kant van het verhaal: Ik wel, ik kan niet voor haar spreken natuurlijk.' Patty heeft medelijden en vraagt of dat pijn doet. Dan lijkt Sander - die er tot nu vrij nuchter instaat - toch even te moeten slikken. 'Nou...', zegt hij aarzelend. 'Nee ik heb er verder niets aan toe te voegen.'

Nog altijd vrienden

Ondanks dat de privédetective nu dus misschien wel met een gebroken hart rondloopt, gaat het wel goed met hem. Helemaal weg van de familie Meiland wil hij ook niet. 'Ik heb nog steeds contant met iedereen dus dat gaat prima.'

Alles voor de kijkcijfers

Na de bekendmaking van de romance van Erica en Sander, beweerden bronnen tegenover Story dat de relatie in scène zou zijn gezet voor de kijkcijfers. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime tijdens een van de afspraakjes van Erica en Sander, vormde daarvoor natuurlijk ook een goede voedingsbodem.

Bron: Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.