Wel een relatie, enkel vrienden: er is nogal wat te doen geweest om de band tussen Erica Meiland en Sander van Betten. De privédetective zet de geruchten dat het een publiciteitsstunt zou zijn alleen maar kracht bij door zichzelf als een 'speelbal' gebruikt te noemen.

Hiermee doelt Sander op het moment dat de relatie tussen de twee aan het licht kwam. 'Alles werd voor mij ingevuld en er deden allerlei wilde verhalen de ronde. Ik ben er wel even klaar mee', verklaart hij aan De Telegraaf.

Article continues after the ad

Zijlijn

Van Betten vindt dat hij aan de zijlijn stond toe te kijken toen de band tussen de twee naar buiten kwam. 'Ik had er blijkbaar geen enkele invloed op. Wat er later allemaal geroepen is... het is niet mijn verantwoording. Het interesseert me ook echt niet.'

Nog altijd vrienden

Ondanks dat de privédetective nu dus misschien wel met een gebroken hart rondloopt, gaat het wel goed met hem. Helemaal weg van de familie Meiland wil hij ook niet, zo verklaarde Sander eerder in de Shownieuws-podcast. 'Ik heb nog steeds contant met iedereen dus dat gaat prima.'

Alles voor de kijkcijfers

Na de bekendmaking van de romance van Erica en Sander, beweerden bronnen tegenover Story dat de relatie in scène zou zijn gezet voor de kijkcijfers. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime tijdens een van de afspraakjes van Erica en Sander, vormde daarvoor natuurlijk ook een goede voedingsbodem.

Bron: Shownieuws, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.