Ireen Wüst ging ten koste van haar vriendin Letitia naar de Spelen. Maar dat houdt het koppel niet tegen. Volgens Insiders gaan ze na de Winterspelen samenwonen. 

Vier jaar lang hebben de Nederlandse schaatssters ernaartoe geleefd om in Zuid-Korea een medaille te behalen. Voor deze Olympische Spelen moest alles wijken. Met name hun privélevens stonden onder druk. Maar voor degene die nog altijd verliefd zijn, is de beloning groot. Want na de Spelen is er volop gelegenheid om te gaan samenwonen en trouwen.

Tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi was de teleurstelling bij Letitia de Jong (24) groot toen juist haar vriendin Ireen Wüst (31) ervoor zorgde dat zij niet naar de Spelen mag.  De twee schaatssters, die sinds begin 2017 een relatie hebben, wisten dat een podiumplaats van Ireen grote gevolgen voor Letitia kon hebben. Ireen werd derde, Letitia vierde en mag dus niet meedoen aan de Spelen.

Trouwe supporter

‘Normaal zou ik alleen maar opluchting voelen en had het me echt totaal niet uitgemaakt wie er vierde was geworden. Maar nu is het toch een beetje gek,’ zei Ireen voor de camera’s van de NOS. Toch gaat Letitia mee naar Zuid-Korea om Ireen aan te moedigen. En ze hebben nóg een mooi vooruitzicht. Insiders zeggen dat Ireen en Letitia na de Spelen zo snel mogelijk willen gaan samenwonen. 

Lees het hele interview in editie 6. Nu in de winkel.


Beeld: ANP | Koen van Weel

Sanne Langelaar droomt al jaren van een groot gezin. Dit jaar wordt haar eerste kindje geboren. Haar familiegeluk wordt echter niet bekroond met een trouwring. Sanne vertelt.

Sanne Langelaar, die in GTST kortstondig de rol van Sjors Langeveld vertolkte toen Inge Schrama met zwangerschapsverlof was, kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar eerste kindje. De 34-jarige actrice en haar vriend, voormalig Dokter Deen-acteur David Lucieer (35), weten het geslacht van hun baby al, maar willen dit nog niet met de buitenwereld delen. ‘In onze omgeving wordt flink gegist naar namen, maar daar zijn we nog niet helemaal uit,’ vertelt Sanne aan Story. ‘We hebben wel iets in gedachten. En als we het straks nog steeds een leuke naam vinden, dan gaat ons kindje zo heten.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders