Ireen Wüst ging ten koste van haar vriendin Letitia naar de Spelen. Maar dat houdt het koppel niet tegen. Volgens Insiders gaan ze na de Winterspelen samenwonen. 

Vier jaar lang hebben de Nederlandse schaatssters ernaartoe geleefd om in Zuid-Korea een medaille te behalen. Voor deze Olympische Spelen moest alles wijken. Met name hun privélevens stonden onder druk. Maar voor degene die nog altijd verliefd zijn, is de beloning groot. Want na de Spelen is er volop gelegenheid om te gaan samenwonen en trouwen.

More content below the advertising

Tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi was de teleurstelling bij Letitia de Jong (24) groot toen juist haar vriendin Ireen Wüst (31) ervoor zorgde dat zij niet naar de Spelen mag.  De twee schaatssters, die sinds begin 2017 een relatie hebben, wisten dat een podiumplaats van Ireen grote gevolgen voor Letitia kon hebben. Ireen werd derde, Letitia vierde en mag dus niet meedoen aan de Spelen.

Trouwe supporter

‘Normaal zou ik alleen maar opluchting voelen en had het me echt totaal niet uitgemaakt wie er vierde was geworden. Maar nu is het toch een beetje gek,’ zei Ireen voor de camera’s van de NOS. Toch gaat Letitia mee naar Zuid-Korea om Ireen aan te moedigen. En ze hebben nóg een mooi vooruitzicht. Insiders zeggen dat Ireen en Letitia na de Spelen zo snel mogelijk willen gaan samenwonen. 

Lees het hele interview in editie 6. Nu in de winkel.


Beeld: ANP | Koen van Weel

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP