Leontine Borsato (52) en haar gezin gaan door een loodzware tijd, sinds bekend werd dat Leontine en Marco gaan scheiden. Reden genoeg voor dochter Jada Borsato (17) om haar moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Via Instagram laat de jongste Borsato-telg op Internationale Vrouwendag aan haar volgers weten wat haar moeder voor haar betekent.

'Gelukkige International Women's Day voor de mooiste vrouw op aarde: mijn moeder', schrijft Jada bij een prachtig kiekje op Instagram van de dames. Met de foto van hen samen in de tuinen van Palais-Royal in Parijs wil ze haar moeder laten weten dat ze haar de mooiste vrouw op aarde vindt.

Article continues after the ad

Verwerken

Het lijkt erop dat Leontine Borsato haar breuk met Marco in alle rust aan het verwerken is. Ze is op het vliegtuig naar Thailand gestapt, blijkt uit een hele reeks vakantiefoto's op Instagram. Op een van de foto's zit Leontine in een tempel in Bangkok te mediteren. Na twee dagen in de Thaise hoofdstad brengt ze de rest van haar vakantie door op een van de Thaise eilanden met een vriendin.

De tekst gaat verder onder de foto's.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Scheiding

In februari kwam het hoge woord eruit: Marco en Leontine gaan scheiden. Na geruchten over hun huwelijk dat niet meer te redden zou zijn, blijkt de koek inderdaad op. Met name het opgebiechte slippertje dat Marco de lakens deelde met pianiste Iris Hond zorgde voor een hoop gerommel in het huwelijk van Leontine en Marco. Het leek er even op dat zij hem de misstap had vergeven, maar ze heeft nu toch anders besloten.

Barcelona-incident

Het overspelige gedrag van de zanger is wellicht de druppel geweest. Marco blijkt namelijk niet alleen een affaire met Iris Hond gehad te hebben, schrijft De Telegraaf. Tijdens een vriendinnentripje in Barcelona ontdekte Leontine dat haar man haar wederom heeft bedrogen. 'Leontine is dan op vakantie met een paar vriendinnen in Barcelona, in een heel bekend hotel. Een hotspot voor de rich and famousthe beautiful people. Daar zit ze met wat vriendinnen en laat trots wat vakantiefoto’s zien van de laatste reis die ze met Marco en het gezin gemaakt heeft. En dan blijken er op die camera nog heel andere beelden te staan, van Marco en een andere vrouw – die ook toevallig luistert naar een dierennaam. Dat is een enorm incident geworden en toen is alles op alles gezet om een scheiding destijds te voorkomen. Toen is dat gelukt, nu niet,' aldus Evert Santegoeds eerder in RTL Boulevard.

Bron: Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.