Volkszangeres Samantha Steenwijk heeft gisteravond, samen met partner Marcus van Teijlingen, de finale van Dancing with the Stars gewonnen. Ondanks dat haar teen in het gips zat, hield de volkszangeres het dapper vol tijdens de optredens.

Het was nog wel de vraag of Samantha mee kon dansen, toen haar grote teen uit de kom ging, tijdens de repetities van het programma. De zangeres had namelijk zoveel pijn. Toch zette ze dapper door en haalde ze met haar laatste dans zelfs tien punten van ieder jurylid.

Article continues after the ad

Oordeel
Vlak voordat de jury een oordeel gaf, kon Samantha het niet droog houden. Ze vertelde dat ze perse wilde meedoen aan de finale. "Ik heb hier zo naar toe geleefd", had ze snikkend gezegd. De jury had grote respect voor haar doorzettingsvermogen. Zo werd er gezegd dat ze met haar voet in het gips bewegingen maakte die eigenlijk niet mogelijk waren. 

Chantal Janzen feliciteert winnares via Instagram
"Driewerf hoera voor de winnares van Dancing with the stars @samanthasteenwijk én voor corrigerend ondergoed🎉🎉🎉💪🏻💪🏻💪🏻❤️" deelde Presentatrice Chantal Janzen via een grappige post op Instagram. Op de foto draagt de presentatrice een prachtige jurk waar ze zich volgens haar: "in had moeten wurmen".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Driewerf hoera voor de winnares van Dancing with the stars @samanthasteenwijk én voor corrigerend ondergoed🎉🎉🎉💪🏻💪🏻💪🏻❤️ Verder nog de groetjes van de prullenbak op links, de dooie cavia/het extra haar op rechts wat we uiteindelijk niet gebruikt hebben want anders leek ik zelf op een ontplofte cavia, èn het bord eten waar ik geen tijd voor had om het op te eten omdat ik me IN DIE VRESELIJKE VEEL TE STRAKKE CORRECTIESHIZZLE MOEST WURMEN VAN @kelly_huijsman_styling . Maar ik hou wel van je hoor Kel. #thisisrealitypeople #dewaarheid #achja #danhebjewelwat #worst #wiemooiwilzijnmoetafentoediecorrectiestoestandaan #tweekinderen #jekrijgterzoveelvoorterug #zoalskilos #slapvel #maardatscheeltmeniks #metliefde #langlevedecorrectieslip #haatliefde #dancingwiththestars #finale

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: RTLboulevard. Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.