2019 leek het jaar te worden waarin Samantha haar alter ego Barbie voorgoed achter zich zou laten en daarmee minder in de publiciteit ging treden. Toch lijkt dit voornemen maar van korte duur... De realityster zou namelijk gevraagd zijn als verleidster voor het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. 

Familieleden vertellen in een interview dat RTL haar benaderd zou hebben voor het programma. Iets waar ze op zijn zachtst gezegd niet blij mee zijn... De bron verklaart: 'Het is niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.'

Article continues after the ad

Michael van der Plas

Extra ongemakkelijk wordt het doordat haar ex Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi er geen geheim van hebben gemaakt graag een keer mee te doen aan het programma. Ze zouden zich zelfs al opgegeven hebben én geselecteerd zijn. Haar familie vindt het dan ook jammer dat RTL haar weer benaderd heeft voor een show, aangezien volgens hen veel van de problemen juíst zijn begonnen door haar televisiewerk. 

'Niks van waar'

RTL zelf ontkent dat de voormalig realityster gevraagd zou zijn voor het programma. 'Absoluut niets van waar', laten zij weten aan RTL Boulevard.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia, Weekend, Boulevard | Beeld: Peter Smulders