Samantha de Jong (31) gaat momenteel door een intens zware periode. Afgelopen zondag overleed haar vriend Gelmore geheel onverwachts aan een hartstilstand. Het verlies is dan ook groot, maar haar zoontje Angelo biedt nog enige troost.

Samantha deelt een foto met haar kleine mannetje en schrijft: 'Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo 🥰🙏. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad 😍😍😍.'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Zware strijd

Ook deelde de blondine gisteren nog: 'Onderweg naar mijn wederhelft, dit gaat nog een hele strijd worden... 😞.' Verder liet ze weten: 'Lieve Gelmore, dit was onze eerste foto. Wat ben ik blij dat ik jouw vriendin heb mogen zijn. Ik hou van jou tot de maan en daar voorbij. Je hebt je rust gevonden. Lieverd, je bent uit het oog, maar nooit uit mijn hart. Bedankt voor de maanden die we samen waren. IK HOU ZIELSVEEL VAN JOU. DIKKE KUS JOUW VROUWTJE.'

Tekst gaat verder onder de post.

Opgenomen in ziekenhuis

Na haar post van zondagavond, waarin ze Gelmore’s overlijden en de doodsoorzaak bekendmaakte, was het even stil. Samantha werd na het drama zelf opgenomen in het ziekenhuis, nadat zij bij een vriendin volledig was ingestort. Op Koningsdag verschenen er ineens weer posts van de blondine, die liet weten inmiddels weer thuis te zijn. Bij foto’s en filmpjes van en met Gelmore deelt ze hoe machteloos en verdrietig ze zich voelt.

‘Ik ben getraumatiseerd’

'Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd', aldus Samantha. Dan richt ze zich tot haar geliefde: 'Ik mis je zo erg en je familie ook, ik ben je zo dankbaar dat je toch weer in m’n leven bent gekomen'. Begin 2020 raakte Samantha zwanger van Gelmore, maar kreeg daarna iets met Gerrit Meerts, die haar niet veel later ten huwelijk vroeg. Nadat die relatie in november explosief ten einde kwam, hervonden Samantha en Gelmore elkaar.

Drugs-geruchten

Na het nieuws over het drama deden er zondag direct allerlei geruchten de ronde. Zo zouden er volgens buurtbewoners drugs in het spel zijn geweest en valt op sociale media te lezen dat Barbie en Gelmore samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Steun en toeverlaat

Eind 2020 brak Samantha met haar verloofd Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van – toen nog – zoontje Djemino bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweld, het niet langer mogen gebruiken van de babynaam, de uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand. Djemino kreeg vervolgens de naam Angelo vond al snel de liefde bij Gelmore. Op 11 april vierden ze dat ze drie maanden bij elkaar waren: 'Hou van jou tot de maan en terug', schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren. Samantha omschreef Gilly, zoals ze hem noemde, als 'de man van mijn dromen'.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.