Er doen verschillende geruchten de ronde dat Samantha de Jong (31) en haar vriend Dave (40) uit elkaar zijn. Met een liefdesfoto ontkent de voormalig realityster de breuk. Maar met die foto is iets geks aan de hand. Wil Barbie de schone schijn ophouden? 

Waar Barbie de liefde voor Dave eerder continu van de daken schreeuwde, is hij de afgelopen tijd opvallend afwezig op haar sociale media. Is er trouble in paradise? Volgens diverse roddels zou de relatie inderdaad gestrand zijn. Maar Samantha ontkent dit in alle toonaarden. Met een liefdesfoto doet ze alsof er niks aan de hand is. 'Hou van jou schat 💫 ! Mijn wederhelft steun & toeverlaat', schrijft ze bij het kiekje waarop ze Dave zoent.

Oude liefdesfoto

Oplettende kijkers zien iets geks op de foto. Samantha heeft nog haar oude tatoeage die gewijd is aan haar overleden vriend Gelmore. De Oh Oh Cherso-ster liet deze tatoeage vorige maand coveren en sindsdien prijkt er een engel op haar borst. Dat betekent dat het om een oude liefdesfoto gaat. Barbie zou 'gewoon' een lief bericht over haar vriend kunnen plaatsen, maar opvallend is deze oude foto wel na de geruchten over een liefdesbreuk.

Nieuwe relatie

Samantha vertelde in mei dat de twee elkaar na een lange tijd weer tegen zijn gekomen. Doordat deze nieuwe relatie misschien wat snel kwam, kon ze rekenen op heel wat commentaar. Maar daar heeft ze zich niks van aangetrokken. 'Laat anderen maar denken wat ze willen denken. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Ik heb al genoeg ellende meegemaakt. Het leven gaat door. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden.'

Article continues after the ad

Overleden vriend

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Hij overleed in april plotseling. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.