De Samantha en Michael soap is nog niet afgelopen. Na hun 'definitieve' breuk gooiden de exen een tijd met modder, maar Samantha verklaarde onlangs de strijdbijl begraven te hebben. Dat blijkt, want de twee zijn weer samen gespot!

Article continues after the ad

Gezinsvakantie

Sterker nog, Samantha en Michael zijn samen op vakantie geweest met hun twee kinderen. "Super gezellig weekje gehad met Sam en de kinderen. Vandaag vliegen ze weer terug naar Nederland," schrijft Michael bij de gezinsfoto op het vliegveld. Het gezin heeft samen een week in het Spaanse toeristenoord Torremolinos doorgebracht. Hiermee lijkt de ruzie toch echt voorbij te zijn.

Rolf

Hoe het met Samantha's nieuwe liefde Rolf zit, is niet bekend. Er wordt gefluisterd dat de relatie in zwaar weer zit, omdat het de blondine allemaal te snel is gegaan. "Ik denk dat ze er op dit moment überhaupt nog niet aan toe is om een relatie met iemand te onderhouden," zei haar manager Jake tegen Shownieuws. "Haar gevoel met Michael moet ze nog een plek geven." 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders