De Samantha en Michael soap is nog niet afgelopen. Na hun 'definitieve' breuk gooiden de exen een tijd met modder, maar Samantha verklaarde onlangs de strijdbijl begraven te hebben. Dat blijkt, want de twee zijn weer samen gespot!

Gezinsvakantie

Sterker nog, Samantha en Michael zijn samen op vakantie geweest met hun twee kinderen. "Super gezellig weekje gehad met Sam en de kinderen. Vandaag vliegen ze weer terug naar Nederland," schrijft Michael bij de gezinsfoto op het vliegveld. Het gezin heeft samen een week in het Spaanse toeristenoord Torremolinos doorgebracht. Hiermee lijkt de ruzie toch echt voorbij te zijn.

Rolf

Hoe het met Samantha's nieuwe liefde Rolf zit, is niet bekend. Er wordt gefluisterd dat de relatie in zwaar weer zit, omdat het de blondine allemaal te snel is gegaan. "Ik denk dat ze er op dit moment überhaupt nog niet aan toe is om een relatie met iemand te onderhouden," zei haar manager Jake tegen Shownieuws. "Haar gevoel met Michael moet ze nog een plek geven." 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders