Sinds Samantha de Jong is bevallen van zoontje Djemino, is een goede nachtrust verleden tijd. De voormalig realityster en haar verloofde Gerrit Meerts worden elke twee uur gewekt door de kleine man.

Overdag slaapt Djemino goed, maar 's nachts is het een ander verhaal. 'Deze Terminator komt om de 2, 2,5 uur. Als je denkt het wordt eindelijk rustig, dan komt hij,' zegt Gerrit in een Instagramvideo. 'Ik ken het wel,' reageert Samantha lachend. 'Ik ook, en nu krijgen we het allebei terug,' zegt Gerrit. 'Als het licht wordt dan vindt hij het tijd om te slapen.'

Article continues after the ad

Erg gelukkig

Samantha is 16 november bevallen van haar derde kindje. Voorafgaand aan de keizersnede maakte de realityster zich enorme zorgen. Tijdens eerdere controles was gebleken dat Samantha een placenta praevia had. De placenta zit dan voor de baarmoederhalsingang, wat problemen kan veroorzaken tijdens de zwangerschap en de bevalling. ‘Daarom wordt mijn zoontje drie weken eerder gehaald dan de uitgerekende datum,’ vertelde Samantha onlangs aan Story. Een dag voor de geplande keizersnede was ze al in het ziekenhuis opgenomen. Ze sliep die nacht nauwelijks. Maar al snel bleek dat haar zenuwen voor niets waren geweest. Vorige week maandagochtend kwam haar zoontje Djemino Marco Meerts gezond ter wereld. ‘Het is allemaal goed gegaan. We zijn zó gelukkig,’ vertelt Samantha aan Story.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.