Sinds de geboorte van zoontje Djemino zitten Samantha de Jong en haar verloofde Gerrit Meerts op een roze wolk. Het jochie is nu een week oud: 'Het gaat heel goed.'

De kersverse ouders hebben hun zoontje vandaag een bad gegeven. 'Djemino is lekker met papa aan het zwemmen,' zegt Gerrit in de video die Samantha maakt. 'Hij doet het zo ongelooflijk goed,' gaat de vader verder. 'Ik ben een trotse man van dit gezinnetje, zeker weten.' Het kleine jochie geniet zichtbaar van het warme water. Ook Samantha laat weten 'erg trots' te zijn op haar zoontje die zich zonder al te veel tegenstribbelingen laat badderen.

Article continues after the ad

'We zijn zó gelukkig'

Samantha is vorige week bevallen van haar derde kindje. Voorafgaand aan de keizersnede maakte de realityster zich enorme zorgen. Tijdens eerdere controles was gebleken dat Samantha een placenta praevia had. De placenta zit dan voor de baarmoederhalsingang, wat problemen kan veroorzaken tijdens de zwangerschap en de bevalling. ‘Daarom wordt mijn zoontje drie weken eerder gehaald dan de uitgerekende datum,’ vertelde Samantha onlangs aan Story. Een dag voor de geplande keizersnede was ze al in het ziekenhuis opgenomen. Ze sliep die nacht nauwelijks. Maar al snel bleek dat haar zenuwen voor niets waren geweest. Vorige week maandagochtend kwam haar zoontje Djemino Marco Meerts gezond ter wereld. ‘Het is allemaal goed gegaan. We zijn zó gelukkig,’ vertelt Samantha aan Story.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.