Samantha de Jong heeft geen makkelijke tijd achter de rug. Niet alleen verloor ze haar ongeboren kindje, ook zette ze vrij plotseling een punt achter de relatie met Maron Hill. Reden genoeg dus om nu flink de bloemetjes buiten te zetten.

Samantha noemt zichzelf nu 'weer helemaal terug van weggeweest' en gaat eropuit met haar neefje en haar goede vriend Jimmy. Die laatste is heel bijzonder voor haar, zo laat ze weten. 'Bedankt dat je er altijd voor me bent wanneer ik je nodig heb', schrijft de realityster bij een foto van hen samen.

Enkele weken geleden leek het geluk haar toe te lachen. Samantha was gelukkig met Maron, en ze verwachtten samen hun eerste kindje. Helaas kreeg de blondine een miskraam. Nu heeft ze nóg een grote klap te verwerken. De realityster en de MC hebben een punt achter hun relatie gezet. Op Instagram reageerde ze op de breuk: 'Na een rotweekend achter de rug, probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden heb en niet meer in je leven is!' Samantha en Maron waren gedurende hun relatie elke dag samen. 'Net een kindje verloren samen en dan zo iets doen. Hoeveel pijn kan een mens nog hebben.'

Sterker

Samantha hoopt dan ook sterker uit deze breuk te komen. 'Pijn maakt je sterker, angst maakt je bewust, gebroken hart maakt je wijzer, bedankt verleden voor een betere toekomst.' Eerder gaf ze aan helemaal klaar te zijn met mensen die liegen en bedriegen. Betekent dit dat Maron een misstap heeft begaan?

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.