Samantha de Jong deed vorige week een vierde zelfmoordpoging. Ze sprong van haar balkon en brak hierbij haar bekken en haar pols. Toch gaat de realityster niet bij de pakken neerzitten en probeert aan zichzelf te werken.

Of ja, aan haar uiterlijk dan. De Haagse vond het hoog tijd om haar blonde lokken bij te werken en heeft een echt verwenmomentje ingepland. Samantha ging weer voor extensions en laat zich goed in de watten leggen. 'Bedankt lieve schat, je hebt me weer happy gemaakt na zo'n rotweek die ik achter de rug heb gehad', schrijft de Jong bij de kiekjes.

Balkon

Samantha sprong vorige week van haar balkon en brak hierbij haar pols en haar bekken. Ze liet toen weten: 'En nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij. Mag je best hebben, maar niemand weet wat ik mee maak in mijn leven. Ook ik heb veel verdriet. Al helemaal over mijn kids en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden.'

Article continues after the ad

Barbie

Samantha vertrok vorig jaar augustus naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. 'Barbie was dan ook 'dood',' liet ze aan Story weten. 'Ik heb haar in Schotland achtergelaten.' Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen. Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken opnieuw blond. 'Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie', zei ze toen.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram Samantha de Jong, Peter Smulders