Of ze nu een koppel zijn of niet, Samantha de Jong heeft nog altijd veel liefde voor voormalig partner Rolf Tangel. De twee lieten samen een tattoo zetten, maar daar houdt de vereeuwiging van hun liefde niet op.

De blondine deelt namelijk ook een kiekje met Rolf en schrijft: 'Loveyou kanjer !! @rolftangel.' Ook zijn in deze post op Instagram de tatoeages goed te zien. Op de arm van Samantha prijkt 'His Beauty' en bij Tangel 'Her beast'. Speelt er dan toch weer mee tussen de twee dan ze willen laten blijken?

Moeilijke tijd

De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Article continues after the ad

Breuk

Barbie en Rolf hadden enkele maanden een relatie. In september 2017 gingen ze uit elkaar.

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.