Samantha de Jong is het jaar 2018 niet goed begonnen. Niet alleen deed ze een zelfmoordpoging, de ex-realityster heeft in het kader van haar gezondheid en herstel ook nog eens een lastige beslissing moeten nemen. Haar kinderen verhuizen met hun vader mee naar het buitenland, meldt Privé. 

Met instemming van Jeugdzorg vertrekken de 6-jarige Angelina en Milano van 2 met Michael naar Spanje. Daar runt hij samen met zijn zakenpartner een feestcafé. Het heeft alles te maken met het feit dat Samantha moet herstellen nadat ze in januari met spoed werd opgenomen. 

Grote kans dat niet alleen Michael voor de kinderen gaat zorgen in het zonnige Spanje. De geruchten gaan dat zijn 22-jarige vriendin Naomi ook veel tijd in het zuiden gaat doorbrengen met hem en de twee kinderen. Tot het zover is, is besloten dat Michael's zus Priscilla de zorg van Angelina op zich neemt, terwijl de jonge Milano de komende tijd in Haarlem bij Naomi doorbrengt. Vanaf maart verhuizen ze dan naar Spanje.

Samantha's familie maakt zich ernstige zorgen om haar. Zo is ze twee weken geleden uit een psychiatrische inrichting gezet... Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders