Samantha de Jong is het jaar 2018 niet goed begonnen. Niet alleen deed ze een zelfmoordpoging, de ex-realityster heeft in het kader van haar gezondheid en herstel ook nog eens een lastige beslissing moeten nemen. Haar kinderen verhuizen met hun vader mee naar het buitenland, meldt Privé. 

Met instemming van Jeugdzorg vertrekken de 6-jarige Angelina en Milano van 2 met Michael naar Spanje. Daar runt hij samen met zijn zakenpartner een feestcafé. Het heeft alles te maken met het feit dat Samantha moet herstellen nadat ze in januari met spoed werd opgenomen. 

Grote kans dat niet alleen Michael voor de kinderen gaat zorgen in het zonnige Spanje. De geruchten gaan dat zijn 22-jarige vriendin Naomi ook veel tijd in het zuiden gaat doorbrengen met hem en de twee kinderen. Tot het zover is, is besloten dat Michael's zus Priscilla de zorg van Angelina op zich neemt, terwijl de jonge Milano de komende tijd in Haarlem bij Naomi doorbrengt. Vanaf maart verhuizen ze dan naar Spanje.

Samantha's familie maakt zich ernstige zorgen om haar. Zo is ze twee weken geleden uit een psychiatrische inrichting gezet... Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)