Samantha de Jong is het jaar 2018 niet goed begonnen. Niet alleen deed ze een zelfmoordpoging, de ex-realityster heeft in het kader van haar gezondheid en herstel ook nog eens een lastige beslissing moeten nemen. Haar kinderen verhuizen met hun vader mee naar het buitenland, meldt Privé. 

Met instemming van Jeugdzorg vertrekken de 6-jarige Angelina en Milano van 2 met Michael naar Spanje. Daar runt hij samen met zijn zakenpartner een feestcafé. Het heeft alles te maken met het feit dat Samantha moet herstellen nadat ze in januari met spoed werd opgenomen. 

Grote kans dat niet alleen Michael voor de kinderen gaat zorgen in het zonnige Spanje. De geruchten gaan dat zijn 22-jarige vriendin Naomi ook veel tijd in het zuiden gaat doorbrengen met hem en de twee kinderen. Tot het zover is, is besloten dat Michael's zus Priscilla de zorg van Angelina op zich neemt, terwijl de jonge Milano de komende tijd in Haarlem bij Naomi doorbrengt. Vanaf maart verhuizen ze dan naar Spanje.

Samantha's familie maakt zich ernstige zorgen om haar. Zo is ze twee weken geleden uit een psychiatrische inrichting gezet... Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders