Samantha de Jong liet het eerder al weten: er is weer een speciaal iemand in haar leven. Nu lijkt ze deze nieuwe vlam ook echt te bevestigen op Instagram.

De realityster deelt een foto waarop ze haar vermeende nieuwe liefde een kus geeft en schrijft: 'Hou van jou @so.nny43.' Ook plaatste ze nóg een kiekje van hem samen, waarbij ze liet weten: 'Samen met mijn 💖 @so.nny43.' Behalve dat hij Sonny Oosterveer heet, is er nog weinig bekend.

Realityshow

Samantha de Jong doet in Story een boekje open over haar deelname aan verschillende tv-programma's. Ze weet namelijk als geen ander hoe het is om door de makers van een realityshow ‘gedwongen’ te worden om dingen te doen waar deelnemers niet achter staan. Samantha, die tien jaar geleden als Barbie bekendheid verwierf door haar deelname aan Oh, oh Cherso, vindt het goed dat er nu onderzoek wordt gedaan hoe dergelijke guilty pleasure televisieprogramma’s worden gemaakt. ‘Al hadden ze dat natuurlijk veel eerder moeten doen,’ vertelt Samantha aan Story. ‘Bij mij zijn er toen zoveel fouten gemaakt. Dat had een goede les voor latere producenten van dit soort programma’s moeten zijn.’ 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.