Het was niet meteen raak tussen Samantha de Jong en haar nieuwe vriend Gelmore 'Gilly'. Maar sinds februari is het dik aan, en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Het stel heeft hun liefde bezegeld met een gigantische tattoo voor elkaar.

Hoewel de relatie nog pril is, hebben ze geen twijfels. De tortelduifjes hebben redelijk definitief voor elkaar gekozen door een grote tattoo op hun lichaam te laten tatoeëren. Dat hebben ze dit weekend laten doen in een tattooshop in Eindhoven. 'Eigendom van Gelmore', prijkt er nu op de borst van Barbie. Gelmore is de naam van haar vriend, die ze meestal Gilly noemt. Haar vriend heeft 'Eigendom van Samantha' op zijn nek laten vereeuwigen. 

Nóg een tattoo

Dat is niet de enige tattoo die Samantha heeft laten zetten. De voormalig realityster heeft ook een tattoo voor haar zoontje Angelo laten zetten. Het gaat om zijn naam die ze naast de vlinder op haar onderarm heeft vereeuwigd. 

Steun en toeverlaat

Barbie maakte haar nieuwe relatie begin februari bekend. 'Mijn steun en toeverlaat!!,' schrijft ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. 'Lang gewacht en daar ben je eindelijk.' Ook laat Samantha weten al van haar nieuwe vriend te houden. Ze wil van de daken schreeuwen hoe blij de is met deze man in haar leven. Daarom zet ze hetzelfde innige plaatje ook op haar Instagram Stories met de tekst 'Hou van jou boef.'  

Article continues after the ad

Onverwachte liefdeshereniging

Aan Story vertelt Samantha alles over de onverwachte liefdeshereniging met Gilly, de vader van haar kind. ‘Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo,’ vertelt Samantha stralend aan Story. ‘Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn. Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien. Wel hebben Gerrit en ik voor de zekerheid nog een DNA-test laten doen, maar de uitslag was niet verrassend voor mij. Gerrit was niet de vader. Dat wordt nu met de dag ook duidelijker. Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?