Samantha 'Barbie' de Jong heeft de afgelopen jaren een aantal relaties zien stranden. Ze kan niet met elke ex door één deur. Maar met voormalig geliefde Rolf Tangel heeft ze nog altijd een ijzersterke band.

Samantha en Rolf zijn weer herenigd. Gisteren hebben ze even samen doorgebracht, en dat was erg geslaagd. 'Was blij je te zien net,' laat de blondine weten via Instagram. Het was zo gezellig, dat ze de hereniging hebben vastgelegd. 

Article continues after the ad

Moeilijke tijd

De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Breuk

Barbie en Rolf hadden enkele maanden een relatie. In september 2017 gingen ze uit elkaar.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.