Samantha de Jong (31) liet een tijdje terug haar nieuwe liefde vereeuwigen en nu is er goed nieuws: het schilderij is binnen. Dat betekent dat de voormalig realityster op zoek kan gaan naar een mooi plekje in huis voor het kunstwerk.

Samantha schrijft bij de post: 'Vandaag dit mooie schilderij binnengekregen. Zijn er echt onwijs blij mee, nu een mooi plekje aan de muur.'

Tekst gaat verder onder de post.

Kritiek

Michella Kox vond blijdschap van de blondine niet helemaal gepast en haalde vorige maand nog hard uit naar 'Barbie'. In haar Instagram Stories schreef ze sarcastisch: 'Super mooi weer. In plaats van je overleden partner of kinderen. Nee ze doet het met haar nieuwe partner. Vast de ware liefde tot de maan en terug. Sterker dan ooit 😂🙄🙈.'

Article continues after the ad

Kritiek

Hoewel Samantha pas anderhalve maand geleden afscheid moest nemen van haar vriend Gelmore, is de blondine alweer gelukkig in de liefde. Doordat deze nieuwe relatie misschien wat snel komt, kan ze rekenen op heel wat commentaar. Maar voor deze mensen heeft 'Barbie' een duidelijke boodschap.

Overleden

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Hij overleed vorige maand plotseling. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.