Nog geen maand geleden stierf de grote liefde van Samantha de Jong (31), geheel onverwacht. De voormalig realityster was er kapot van. Toch lijkt ze alweer een nieuwe man in haar leven te hebben. 

Het gerucht over een nieuwe liefde voor Samantha doet de ronde door een foto die ze op Instagram heeft gedeeld. De blondine zit op schoot bij een gespierde man die bedekt is met tatoeages. Hoewel ze 'vrienden avondje ❤️ !!' bij de foto zet, lijkt er meer te spelen tussen Barbie en de gespierde man. Samantha heeft de foto als profielfoto ingesteld, en de naam van Gelmore is sinds het kiekje uit haar Instagram-bio gehaald. Ook beweert een Instagramvolger dat de twee hand in hand liepen in Scheveningen: 'Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp.'

Article continues after the ad

Onverwacht overlijden

Samantha's vriend en vader van haar zoontje Angelo, Gelmore, overleed op 25 april aan een hartstilstand. 'Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd', aldus Samantha. Dan richt ze zich tot haar geliefde: 'Ik mis je zo erg en je familie ook, ik ben je zo dankbaar dat je toch weer in m’n leven bent gekomen'. Begin 2020 raakte Samantha zwanger van Gelmore, maar kreeg daarna iets met Gerrit Meerts, die haar niet veel later ten huwelijk vroeg. Nadat die relatie in november explosief ten einde kwam, hervonden Samantha en Gelmore elkaar.

Grote zorgen om Samantha

De zorgen om Samantha zijn nu groot. Volgens insiders zou ze zich weer op het verkeerde pad bevinden en omgaan met oude bekende Kimberley. Volgens Samantha is zij nu haar grote steun en toeverlaat, terwijl ze in 2019 nog aangifte wilde doen tegen Kimberley vanwege smaad en laster. Kimberley beweerde dat Samantha geen miskraam had gehad, maar abortus had laten plegen. Samantha was woest. ‘Het zijn grove leugens,’ brieste ze. ‘Niets van wat Kimberley heeft gezegd, is waar. Ik heb altijd gedacht dat ze een goede vriendin was. Maar nu zie ik wie ze werkelijk is: onbetrouwbaar en een waardeloze leugenaar!’ Toch is zij degene bij wie Samantha troost zoekt, nu ze zonder haar grote liefde Gelmore verder moet. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.