Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is zeer geraakt door een lief berichtje dat ze van een fan ontving. Op Instagram plaatst ze een video waarin ze haar dankbaarheid uitspreekt. 

Barbie bedankt fan

Barbie schrijft op Instagram: 'Van een lieve fan een ontzettend lief bericht kregen, wat mij heel erg goed deed. Tegenwoordig lees je alleen maar berichten met wat mensen je allemaal toewensen. Ze zeggen dat woorden je niet kunnen raken, nou mij wel!' Dit schrijft ze bij een video waarin ze de fan persoonlijk bedankt.

Article continues after the ad

Video

'Ik wil je bedanken voor je steun en dat je hebt gezegd dat je mij support in het leven. Het leven is niet altijd makkelijk, ik weet het. Ik zie altijd veel haatberichten voorbijkomen en dat doet mij ontzettend pijn. Ik ben heel blij dat jij mij een beetje power geeft en zegt dat ik gewoon moet doorgaan. Vallen, opstaan, knokken en doorgaan', horen we Samantha tegen de fan zeggen in de video.

Chatbericht

Niet veel later deelt Samantha een screenshot van een chatbericht op Instagram. Of het hier om de fan gaat die ze in de video bedankte, of dat dit een nieuw liefdevol bericht is dat ze van een andere fan heeft ontvangen, dat is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de lieve berichtjes Samantha heel erg blij maken. Bij dit bericht zet ze dan ook de hashtag #doetmegoed. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.