Hoewel Samantha na haar terugkeer uit de Schotse afkickkliniek aan de beterende hand leek te zijn, is het weer helemaal mis. Bronnen melden aan Shownieuws dat de Haagse realityster opnieuw een zelfmoordpoging heeft gedaan.

Ze zou van haar balkon zijn gesprongen en er staan veel politiewagens in haar straat. Het voorval vond plaats rond 12:45 en de blondine is inmiddels afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar nieuwe liefde Maron Hill is nu bij haar en laat weten dat de situatie van Samantha inmiddels stabiel is.

Article continues after the ad

Vierde keer

Het zou de vierde keer zijn dat Samantha zich probeert van het leven te beroven. Ex Michael van der Plas liet in augustus 2018 weten in een interview: 'Wat bijna niemand weet, is dat dit al de derde keer was dat Samantha zich van het leven wilde beroven. Maar bracht ze de eerste keer de kinderen nog van tevoren naar haar ouders, deze laatste keer was onze zoon Milano er gewoon bij! Je moet er toch niet aan denken dat zij hem de volgende keer in haar wanhoop meeneemt als ze weer wat onderneemt.'

Barbie

Samantha vertrok vorig jaar augustus naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. 'Barbie was dan ook 'dood',' liet ze aan Story weten. 'Ik heb haar in Schotland achtergelaten.' Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen. Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken opnieuw blond. 'Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie', zei ze toen.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders