Afgelopen maandag liet Samantha 'Barbie' de Jong weer van zich horen nadat ze 'spoorloos' was verdwenen. Ze deelde een foto met haar beste vriendin, een van de weinige mensen met wie ze nog wel spreekt. Maar nu deelt de realityster zelfs een aantal nieuwe kiekjes met haar pasgeboren zoontje die inmiddels uit huis is geplaatst.

Samantha terug bij zoontje

'Ik samen met mijn kleine mannetje. Liefie wat hou ik van jou. Tot de maan en terug ❤️❤️❤️❤️ ' schrijft Samantha bij een Instagram post waarop de blondine haar zoontje Djemino stevig vasthoudt.

Article continues after the ad

Jeugdzorg

Dit is de eerste foto van het zoontje dat wordt gedeeld door Samantha nadat naar buiten werd gebracht dat hij door Jeugdzorg uit huis geplaatst zal zijn. Aan Story vertelde Gerrit dat het niet goed ging met zijn ex-verloofde. ‘Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom. Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby’s tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont,’ aldus Gerrit. Toch lijkt het nu dat moeder Samantha weer is herenigd met haar zoontje. 

Liefdesdrama

Voor Samantha de Jong en haar ex-verloofde Gerrit Meerts begint 2021 desastreus. Al voor de feestdagen gingen de twee uit elkaar, en vertelde Gerrit aan Story dat hij wist dat er een mogelijkheid bestond dat het jongetje waarvan Samantha in november was bevallen, niet van hem was. Nog altijd kan Gerrit het liefdesdrama niet bevatten. ‘Ik wil Samantha voor geen goud terug,’ vertelt hij geëmotioneerd aan Story. ‘Maar de pijn is groot. Elke keer wanneer ik door mijn huis loop, zie ik die lege kinderkamer. De kamer die ik voor ons kindje had ge-creëerd. Ik was echt van plan om die kleine jongen als ons kind op te voeden. Om hem te erkennen en dat hij mijn achternaam zou dragen. Ook al ben ik niet zijn biologische vader. Alleen is het totaal anders gelopen. Samantha is zo in haar oude gedrag teruggevallen dat ik voor mezelf moet kiezen. Ze luistert naar niemand, ze doet precies waar ze zin in heeft. Ik heb nu zelf ondervonden dat Samantha allesbehalve een stabiel gezinsleven wil.’

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.