Het lijkt flink hommeles tussen Samantha de Jong en haar vriend, Gerrit Meerts. Op social media circuleren screenshots van Instagramposts waarin de twee elkaar over en weer beschuldigen van verschillende zaken. Veel van die posts lijken weer verwijderd of zijn afgeschermd.

In een bericht dat zondag rond middernacht op Samantha's Instagram verscheen, beschuldigt ze een persoon die ze niet bij de naam noemt van geweld. Ze plaatst daarin drie foto's van verwondingen op haar armen en benen en stelt: 'die wonden krijg je hè als je losse handjes hebt'. Omdat er in die post over 'haar kinderen' wordt geschreven, is het niet helemaal duidelijk of het bericht van Samantha zelf komt.

Bont en blauw

Eerder op de avond plaatste de realityster kiekjes van een vriend die haar bij zou staan 'in een hele moeilijke tijd'. In haar stories deelde ze een post van deze 'Kuwas', waarin hij ontkent haar 'baby daddy' te zijn. Hij schrijft daarin wel: 'Ik heb niemands relatie gecrasht. Maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, dan neem ik die onder mijn hoede' en eindigt met de hashtag #FuckHuiselijkGeweld. Zijn account is inmiddels afgeschermd.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.