In een jaar tijd werd Samantha de Jong verliefd, verloofd en moeder van een zoontje. Maar de liefde tussen haar en Gerrit Meerts heeft geen stand gehouden. De voormalig realityster lijkt er wel om te kunnen lachen. 

'Als ik de ware niet voor je ben, dan ben ik de beste fout die je ooit hebt gemaakt,' luidt een Instagram Story van Barbie. De blondine lijkt te verwijzen naar haar recente relatiebreuk met Gerrit. De twee zouden in het huwelijksbootje stappen, maar zover is het niet gekomen. Het stel ging deze maand uit elkaar, vlak na de geboorte van Djemino. 

Article continues after the ad

'Samantha laat zich in met verkeerde mensen'

Vorige week vertelde Gerrit aan Story dat Samantha weer het verkeerde pad bewandelt. ‘Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons. Ik wil niet met een vrouw trouwen die weigert te zeggen waar ze soms urenlang uithangt. Ik weet dat ze is teruggevallen in haar oude leventje. En dat allemaal omdat ze er niet tegen kan om een normaal gezinsleven te leiden. Dat vindt ze kennelijk te saai. Samantha heeft het idee dat ze een bepaalde spanning nodig heeft. Maar dat kan niet als je kinderen hebt. Haar zoontje is nog geen twee maanden oud!’ 

Gerrit is niet de vader

Gerrit maakt zich zorgen om het jongetje, dat overigens niet zijn kind blijkt te zijn. 'Ze heeft mij en mijn kinderen voorgelogen,' luidt een Instagram Story. 'De kleine man is dan ook niet van mij. Als je nu gaat kijken op haar Instagram dan wordt alles duidelijk.' Hij bevestigt dat hij tot zijn grote spijt niet meer samen is met Samantha. 

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.