Samantha de Jong en haar vriend Gerrit verwachten in december een jongen. Dat laat de realityster weten door middel van een video op Instagram.

Jongen

Samantha maakt zojuist bekend dat er een broertje voor haar twee andere kindjes op komst is. Ze vertelt: “Het wordt een JONGEN/ lief klein BROERTJE op komst😍 zijn zo onwijs blij echt kunnen ons geluk niet op dat we een ZOONTJE krijgen.”

Article continues after the ad

 

Grote verrassing

De zwangerschap was een grote verrassing voor de realityster en haar vriend Gerrit, met wie ze nog niet zo lang samen is. Een paar weken geleden belande Barbie in het ziekenhuis na een ernstig auto-ongeluk. Wat er tijdens het ongeluk gebeurde, kan ze zich amper iets herinneren. Maar toen ze ontwaakte uit haar coma, vertelde de arts dat ze zwanger was. Dat deed haar alle ellende tóch al meteen vergeten. 

'Gerrit houdt me op het rechte pad'

De aanstaande ouders maakten eind maart hun relatie wereldkundig. 'Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen,' zegt ze in een recent interview met Story. 'Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha💖Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Bron: | Beeld: PeterSmulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.