Samantha 'Barbie' de Jong keek zo uit naar de komst van haar derde kindje, die zij verwachtte met haar vriend Maron Hill. Maar het mocht helaas niet zo zijn. De voormalig realityster kreeg onlangs een miskraam. Op Instagram staat ze stil bij dit grote verlies.

Samantha maakte het verdrietige nieuws afgelopen zaterdag bekend. De blondine en haar vriend proberen zo goed als het kan door te gaan met hun leven. 'Zo weer een dag voorbij. Nu mijn bedje in, morgen weer een dag,' laat ze weten op sociale media. Maar ze denkt genoeg aan haar kindje. 'Denk aan jou mijn lieve kleintje, deze kaarsjes zijn speciaal voor jou.'

Article continues after the ad

Rolf Tangel

Rolf Tangel, de ex van Samantha, nam het voor haar op na een stroom van negatieve reacties op de miskraam. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', laat hij weten op Instagram. Hij sluit zijn bericht af met: 'Lieve Sam en Maron heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ben er voor jullie.'

Zwangerschap

 

Eind juli werd bekend dat Samantha opnieuw zwanger is. Het nieuws kwam zowel voor haar als de aanstaande vader Maron 'onverwachts', zo schreef ze destijds op sociale media.

Psychische problemen

Met haar ex Michael van der Plas heeft Samantha al een dochter Angelina (6) en zoon Milano (4). Die twee wonen voorlopig bij Michael vanwege de psychische problemen van Samantha. Ze ondernam verschillende zelfmoordpogingen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.