Samantha de Jong en haar vriend Maron zijn nog altijd heel gelukkig.  Hoewel Samantha voor haar therapie nog twee dagen per week in Den Haag is, woont ze voor een groot deel samen met Maron in Amsterdam. Naar nu blijkt heeft ook haar nieuwe schoonmoeder een rustgevende invloed op de realityster. Samantha vertelt!

Een paar weken geleden leek het er even op dat Samantha de Jong (29) en Maron Hill (28) een dipje in hun relatie hadden. Samantha had alle foto’s van haar met Maron van Instagram verwijderd. Het was in dezelfde periode dat ze zich boos maakte om alle uitlatingen die haar ex-echtgenoot Michael van der Plas in de media had gedaan. Het liefst had ze toen van de daken willen schreeuwen hoe ze over hem dacht, maar Samantha hield zich in. Ze besloot niets meer over Michael te zeggen, net als dat hij zich niet meer uitlaat over Sam en hun kinderen (zie elders in deze Story). Beiden zijn aan hun nieuwe leven begonnen, en met Samantha gaat het beter dan ooit.

Article continues after the ad

Niet samenwonen

De realityster is praktisch elke dag bij Maron. Toch wil ze niet gaan samenwonen. ‘Twee dagen per week moet ik in Den Haag zijn voor mijn therapie,’ vertelt Samantha aan Story. ‘Die volg ik trouw. Ik merk dat ik daar beter van word. Het is fijn om je verhaal aan professionals te kunnen doen. Maar ook al zou ik die therapie nu niet hebben, ik vind mijn relatie met Maron nog te kort duren om zo’n grote stap als samenwonen te nemen. Van mijn vorige relaties heb ik geleerd. Dat ging vaak veel te snel en ik gaf me direct over aan die mannen. Ik weet nu dat ik meer voor mezelf moet kiezen. En ruimte binnen een relatie is belangrijk. Voor Maron, maar ook voor mezelf. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders