Dat Samantha 'Barbie' de Jong diepe dalen heeft gekend, is geen geheim. Gelukkig kan de voormalig realityster altijd op twee mensen rekenen: haar ouders.

Het contact tussen Barbie en haar ouders, Ron en Cora, is niet altijd even goed geweest. Een paar maanden geleden zag ze haar vader en moeder even niet. 'Dat heeft alles te maken met mijn broer die ziek is. Ik hou heel veel van hem en ik merk dat ik er slecht tegen kan om hem zo ziek te zien. Voor mijn eigen bestwil kom ik er dus niet,' zei ze destijds in een interview met Story. Inmiddels is het contact weer helemaal hersteld. 

Article continues after the ad

Ode

De voormalig realityster hecht veel waarde aan haar ouders. Om dat duidelijk te maken, deelt ze een mooi bericht dat ze aan hen opdraagt. 'Mijn ouders houden van mij zoals ik ben. Staan altijd voor me klaar, leerden mij te zijn wie ik ben, zorgden voor mij als ik ziek was. Steunen mij onvoorwaardelijk. Geven mij kusjes en knuffels, geven mij liefde en aandacht. Lieve papa en mama, ik hou van jullie.'

Zware tijd

De afgelopen maanden waren zwaar voor Samantha. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.