Sabine Wortelboer, het vijftienjarige zusje van Sol Wortelboer, is overleden. Ze heeft de strijd tegen een zeldzame hersentumor verloren. 

Article continues after the ad

Lees ook: Emotionele dag voor Wendy van Dijk

Verdrietig nieuws

De presentator maakte het verdrietige nieuws bekend via social media. "Ons engeltje is gevlogen. Hemel en aarde bewogen. Nu lekker met veel vrede en rust op weg naar boven. Ik heb zo van je genoten lieverd en zoveel van je geleerd. Ik heb met je gelachen en dankbaar met je geleefd. Ik ben ongelooflijk trots op je. Je hebt het echt fantastisch gedaan! Vanaf je eerste adem tot je laatste. Alleen maar lof en oneindig veel liefde. Ik maak een diepe buiging voor je ongelooflijke kracht," schrijft hij bij een foto met zijn zusje.

Uitzaaiingen

Sabine had een zeldzame hersentumor. Sol zette zich in om geld in te zamelen voor een kostbare behandeling in Amerika. Ze kregen het geld bij elkaar en Sabine vertrok naar Amerika. De behandeling leek aan te slaan, maar helaas bleek in december dat Sabine toch uitzaaiingen had. Vorige maand liet ze weten gestopt te zijn met haar medicatie. 

Beeld: Facebook