Rafael van der Vaart had ooit een relatie met Sabia, de ex-vrouw van zijn ploeggenoot Khalid Boulahrouz. Even leek het erop dat de twee liefdesrivalen in dezelfde sportuitzending zouden zitten, en dat noemde Jack van Gelder al opmerkelijk.

De scheiding van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis was begin januari 2013 nauwelijks bekendgemaakt of het nieuws lekte uit dat Rafael een relatie had aangeknoopt met Sylvie’s toenmalige hartsvriendin Sabia, die ook nog eens getrouwd was geweest met Khalid Boulahrouz, de jarenlange ploeggenoot van Rafael.

Opmerkelijk

Hoewel de relatie tussen Rafael en Sabia inmiddels allang voorbij is, noemde Jack van Gelder het bizar dat de twee voormalige profvoetballers naast elkaar in een voetbalprogramma wedstrijden zouden gaan analyseren. ‘Ik vind het opmerkelijk dat die twee samen in een tv-studio gaan zitten,’ vertelde Jack in een uitzending van Paniekvoetbal op Ziggo Sport. ‘Dat ze geen slechte gevoelens ten opzichte van elkaar koesteren. Want het is natuurlijk best vreemd. Mevrouw Boulahrouz was goed bevriend met mevrouw Van der Vaart en op een gegeven moment is daar een vaart in gekomen en was Rafael bezig met Sabia.’ Kennelijk vond Khalid Boulahrouz dat zelf ook een stap te ver gaan, en is er mogelijk op het laatste moment van analist veranderd. Want het was niet Boulahrouz die vorige week tijdens de wedstrijd Sevilla FC - Real Betis naast Van der Vaart zat, maar Youri Mulder

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.