De oorlog tussen Sabia en Sylvie is in volle gang. Team Sylvie is in ieder geval klaar voor de 'vuile oorlog'. Volgens geruchten wil Sabia haar ex-hartsvriendin in diskrediet brengen om zo haar huwelijk te dwarsbomen. Een vertrouwelinge van Sylvie vertelt aan Story dat ze klaar zijn voor de strijd.

Lees ook: 'Sabia koppelt voormalig hartsvriendin Touriya aan ex van Sylvie'

Kopie van Sylvie

De vriendin van 'Kamp Meis' vertelt: 'Sabia droeg alléén nog kleding in de stijl van Sylvie. Ze huurde dezelfde sportinstructeur in en bezocht Sylvie's topkapper, nagelstyliste, masseur, schoonheidsspecialiste én tandtechnieker', begint ze. Er wordt zelfs beweert dat Sabia plastisch chirurgen bezoekt die haar moeten voorzien van een exacte kopie van Sylvie's neus en borsten. 

Obsessie

'Het lijkt wel een obsessie! Maar nu gaat ze te ver. Want wat ik van iedereen hoor is dat ze snode plannetjes aan het smeden zou zijn om het Sylvie lastig te maken en te stoken in haar voorgenomen huwelijk met Charbel.' Daarnaast zou ze een huis hebben bezocht op nog geen 100 meter afstand van het appartement van Sylvie. 

Geen kwade bedoelingen

Sabia's Kamp doet inmiddels alsof er niets aan de hand is. De Duitse zou geen kwade bijbedoelingen hebben, ondanks dat er geruchten gaan dat ze een allesonthullend boek over Sylvie wil uitbrengen. En het feit dat ze praktisch buren wil worden heeft te maken met de school van haar kinderen. Die gaan namelijk in de chique wijk naar school. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders